iBood betrouwbaar?

Ervaringen iBOOD | dagaanbieder van het eerste uur

iBOOD is de eerste dagaanbieder in Nederland. Webondernemers Joran Prinssen en Dennis Sanders startten iBOOD in september 2005, iets meer dan een jaar nadat in Amerika met het concept werd begonnen. iBOOD staat voor internet’s Best Online Offer Daily. Er werken ongeveer zestig mensen en de dagaanbieder draaide vorig jaar nog een omzet van 33 miljoen euro. Sinds april 2015 maakt iBOOD deel uit van de Duitse Metro’s Media Saturn Holding. Dat het bedrijf achter MediaMarkt en Saturn iBOOD betrouwbaar vinden, is te zien aan de investering van 20 miljoen die het Duitse bedrijf deed om een meerderheidsbelang te krijgen.

Awards voor iBOOD

Dat de webwinkel een goede omzet draait en populair is, wil nog niet zeggen dat iBOOD betrouwbaar is als webwinkel: iBOOD ervaringen kunnen verschillen van elkaar. Het spreekt in ieder geval wel voor iBOOD dat ze al tal van prijzen hebben gewonnen bij de Website van het Jaar-awards waarin de dagaanbieder in verschillende categorieën (vooral e-commerce, shopping en voordeel) tot de populairste of de beste website van het jaar werd verkozen. Maar vind jij iBOOD betrouwbaar als online shop? Laat het achter in de reviews.

iBOOD betrouwbaar? Beoordeel op de volgende onderdelen

  • Bestellen kan via verschillende kanalen bij iBOOD. Dagaanbieding: iedere dag vanaf 00.00 uur een nieuwe deal voor A-merken. Flashsale: meerdere dagen meerdere deals binnen een bepaald thema. De Hunt: 24 tot 48 uur een megasale met honderden aanbiedingen. En de Secret Deal: beperkt beschikbare aanbiedingen die via speciale kanalen worden bekend gemaakt. Wat zijn jouw iBOOD ervaringen met bestellen?
  • Hoe lang een levering duurt, staat vermeld bij een aanbieding onder het tabje verzendinformatie. Levertijden verschillen per product. Retourneren is mogelijk, maar daarvoor moet je wel een account aanmaken. Vind jij de levering en wat daarbij hoort van iBOOD betrouwbaar? Deel het met je medeshoppers.
  • Service is uniek georganiseerd. iBOOD onderhoudt forums waar ook productexperts aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Heb jij nog iBOOD ervaringen met de service? En vind je de service van iBOOD betrouwbaar? Review het bij ReviewBetrouwbaar.
  • Betekent ‘de beste online aanbieding’, ook de scherpste prijs? Lees het in de iBOOD reviews of laat weten of je de prijs van iBOOD betrouwbaar laag vindt.

  • Bronnen:
  • www.ibood.com/
  • http://twinklemagazine.nl/nieuws/2015/12/omzet-ibood-loopt-terug/index.xml
  • http://www.zdnet.be/ibood/51384/eigenzinnige-webwinkel-ibood-van-start
  • https://websitevanhetjaar.nl/past-winners/