Fonq

Fonq betrouwbaar? Deel je reviews en ervaringen

Review hier de betrouwbaarheid Fonq. Fonq is een online warenhuis met ruim 60.000 artikelen die je online kan bestellen. Het assortiment is enorm breed en je kan er van ook van alles krijgen, van accessoires voor in de badkamer tot aan zwembaden voor in de tuin. Fonq verkoopt met name de laatste jaren online steeds meer en vooral op het gebied van wonen. Werden er in 2014 nog voor 49 miljoen euro aan spullen verkocht, daar was dat in 2015 al 35 procent meer; 66 miljoen euro. Maar is de online verkoop van Fonq betrouwbaar?

Fonq betrouwbaar volgens Thuiswinkelorganisatie

Volgens de Thuiswinkelorganisatie is Fonq betrouwbaar als webwinkel. Het online warenhuis draagt de Thuiswinkel Waarborg al sinds 2010 en werd door de keurmerkverlener voor webwinkel in 2016 nog zelfs uitgeroepen tot Beste Webwinkel voor Wonen & Tuin. Ook de jaarlijkse ABN Amro verkiezingen voor Beste Webshops won Fonq een beeldje in de categorie Wonen. Daarnaast krijgt Fonq betrouwbaar goede reviews online en staat het geregeld in journalistieke media onder de aandacht. Oftewel, zo op het eerste oog is Fonq betrouwbaar. Maar hoe zijn jouw Fonq ervaringen? Fonq reviews lees en deel je bij Review Betrouwbaar. Check hieronder ook de toelichting op de reviews.

Toelichting Fonq Reviews

  • Bestellen: gaat bestellen bij Fonq betrouwbaar? Bij dit onderdeel kan je denken aan bestelgemak, (veilige) betaalmogelijkheden, goede voorlichting (toegankelijke voorwaardes over gebruik gegevens bijvoorbeeld) en andere zaken die je tijdens het bestelproces tegenkomt.
  • Levering: of Fonq betrouwbaar levert hangt samen met zaken als op tijd bezorgen, de goede producten krijgen en ook in goede staat. Levert Fonq betrouwbaar in jouw ervaring?
  • Service: daarbij kunt u wellicht denken dat service zeer breed is, maar in feite komt dit neer of u vindt dat u door Fonq betrouwbaar goed geholpen wordt, aan een product, maar ook oplossingen voor bijvoorbeeld defecten, ruilen, retourneren, enz. Is de service van Fonq betrouwbaar?
  • Prijs: competitieve prijzen zegt Fonq te bieden. Maar hoe zit het met de kwaliteit? En zijn ze echt wel zo competitief? Oftewel, zijn de prijzen van Fonq betrouwbaar?
  • Bronnen:
  • http://www.emerce.nl/nieuws/omzet-fonq-2015-66-miljoen-euro
  • https://www.thuiswinkel.org/leden/fonq.nl/certificaat
  • https://www.fonq.nl/