Cosmeticadeals

Cosmeticadeals betrouwbaar? Deel jouw review

De beste aanbiedingen voor make-up vind je bij dagaanbiedingsite Cosmeticadeals. Samen met andere dagaanbiedingsites als Dagactie, 1Dayfly, Clicktobuy en VSDeal valt Cosmeticadeals onder iShopzo, specialist op het gebied van dagaanbiedingen. Bij Cosmeticadeals krijg je iedere 24 uur een nieuwe deal op het gebied van cosmetica, of totdat het product is uitverkocht. Ook is er een wekelijkse deal. In de magazijnplanning van het bedrijf kan je vervolgens zien wanneer deze worden verstuurd. Maar levert Cosmeticadeals betrouwbaar? En wat zijn jouw Cosmeticadeals ervaringen met andere facetten van een online shop? Deel het bij Review Betrouwbaar: samen slimmer shoppen.

Cosmeticadeals betrouwbaar vanwege gespecialiseerd bedrijf?

Het is in ieder geval een goed teken dat iShopzo zich alleen toespitst op dagaanbiedingsites. Je kan daardoor van ze verwachten dat ze met Cosmeticadeals weten wat ze doen. Maar uiteindelijk bepaal jij in hoeverre Cosmeticadeals betrouwbaar is. Deel je Cosmeticadeals review of lees Cosmeticadeals ervaringen van andere shoppers: is Cosmeticadeals betrouwbaar? Wat ging goed en wat kon beter?

Cosmeticadeals betrouwbaar? Review op onderstaande punten

  • Bestellen: zoals eenvoudig en veilig kunnen betalen op verschillende manieren, duidelijke voorwaardes tijdens het bestellen, zoals de verzendkosten, bestelgemak: het zijn zomaar wat belangrijke dingen waar je op kan letten tijdens het bestelproces. Gaat het bestellen bij Cosmeticadeals betrouwbaar goed of ligt er ergens ruimte voor verbetering?
  • Levering: levert Cosmeticadeals betrouwbaar op tijd? Is jouw product in goede staat? Oftewel: geef je Cosmeticadeals review over de levering.
  • Service: extra service is fijn wanneer je bijvoorbeeld een product wilt ruilen, vragen hebt, oplossingen nodig hebt, enzovoort. Krijg je van Cosmeticadeals betrouwbaar goede service?
  • Prijs: zijn het wel echt de allerscherpste prijzen? En hoe bevalt de kwaliteit die je daarvoor terug krijgt? Kort gezegd; zijn de prijzen van Cosmeticadeals betrouwbaar?

  • Bronnen:
  • http://ishopzo.nl/
  • http://www.rtlnieuws.nl/buurtfacts/ondernemen/bedrijven/zuid-holland/alphen-aan-den-rijn/oudshoorn/heimanswetering/ishopzo-b-v/608746
  • http://twinklemagazine.nl/nieuws/2016/02/dagdealsite-vsdeal.com-in-handen-van-ishopzo/index.xml
  • www.cosmeticadeals.nl