Colourful Rebel ervaringen

Colourful Rebel | Van slaapkamer tot style-iconen

Tienduizenden mensen lopen met de trui rond die Colourful Rebel bekend maakte: de Boef-trui. Het was het begin van het succes van de twee broers Bas en Frank van de Brug die nog maar drie jaar geleden op de slaapkamer begonnen met een fashionblog. De Boef-trui ging binnen een jaar ruim 60.000 keer over de toonbank en inmiddels is Colourful Rebel uitgegroeid tot een succesvolle webwinkel met daarin hun eigen kleding gerund vanuit de Singel in Amsterdam. Ze combineren de blog nu met de online shop waarin je dames- en herenkleding koopt. Heb jij Colorfoul Rebel ervaringen of wil je daarover leven? Deel met ReviewBetrouwbaar en online shoppers je verhaal over Colourful Rebel.

Colorfoul Rebel betrouwbaar als webshop?

Laat je medeshoppers weten of Colorfoul Rebel betrouwbaar is. Het merk geniet landelijke bekendheid in Nederland en hebben een eigen winkel in Amsterdam. Maar krijg je waar voor je geld? Hoe verloopt het bestellen, welke service krijg je en wat vind je van de prijs? Review Colourful Rebel en licht toe waarom je Colourful Rebel betrouwbaar vind of wat er nog eventueel beter kan.

Reviews Colourful Rebel

  • Bestellen: gaat in vier stappen op de site en je hebt geen account nodig. Wel komen bij het betalen nog verzendkosten kijken van €5,95 in Nederland en €6,95 in België. Hoe zijn jouw Colourful Rebel ervaringen met het bestellen?
  • Levering: voor 22.00 uur besteld is morgen in huis betoogt Colourful Rebel, maar soms kan dat oplopen tot 2 tot 4 werkdagen. Is Colourful Rebel betrouwbaar in het leveren of heb jij andere ervaringen?
  • Service: klantenservice is geopend op werkdagen. Retourneren is gewoon mogelijk, maar ruilen van een online aankoop niet. Het oude artikel moet eerst worden teruggestuurd waarna je het juiste opnieuw kan bestellen. Word jij goed geholpen en vind je de service Colourful Rebel betrouwbaar? Of is er nog ruimte voor verbetering volgens jou?
  • Prijs: gezien de populariteit van Colourful Rebel lijken prijzen marktconform. Daarnaast zijn er regelmatig kortingen en krijg je extra voordeel bij bestelling boven de €100,- (gratis verzending). Maar vind jij de prijs en kwaliteit van Colourful Rebel betrouwbaar en in verhouding staan tot elkaar? Deel het met ReviewBetrouwbaar en je online shopgenoten.

  • Bronnen:
  • http://www.colourfulrebel.com/nl/
  • http://www.quotenet.nl/Nieuws/Pitch-Colourful-Rebel-heeft-opvolger-van-hippe-trui-met-Boef-opdruk-al-klaar-168668
  • http://www.parool.nl/amsterdam/even-geliefde-als-gehate-boeftrui-krijgt-eigen-winkel-in-van-woustraat~a4086056/
  • http://www.glamourconceptstore.nl/brands/colourful-rebel/