Centralpoint review

Centralpoint review delen bij Review Betrouwbaar

Deel jouw Centralpoint review met Review Betrouwbaar en informeer je medeshoppers. Centralpoint is een enorme online aanbieder van ICT-hardware, zoals computers, scanners, printers, tablets, smartphones, enzovoort. Met een jaarlijkse verkoop van 100 miljoen euro aan ICT hardware en een assortiment van meer dan een miljoen (!) artikelen, kan je hier als computergeak werkelijk overal voor terecht. Jaarlijks doen dan ook duizenden consumenten en bedrijven bij Centralpoint ervaringen op. Niet zo gek dan ook om Centralpoint kritisch te checken: deel daarom jouw Centralpoint review en ontdek samen met ons en je medeshoppers of Centralpoint betrouwbaar is.

Centralpoint betrouwbaar | Kenmerken nader bekeken

Of Centralpoint betrouwbaar is, heeft alles te maken met jouw Centralpoint ervaringen. Nog geen op gedaan? Dan kan je ook naar andere kenmerken kijken. Zo krijgt Centralpoint van de Thuiswinkelorganisatie twee keurmerken: een Thuiswinkel Waarborg voor zowel particulier als zakelijk. Het draagt tevens de Trust eCommerce Europe keurmerk. Daarnaast kreeg het in 2015 nog verschillende prijzen uitgereikt voor zijn diensten en heeft Centralpoint verschillende officiële partnerschappen met grote ICT-merken als Apple en HP. Maar met dit alles hoef je in je Centralpoint review uiteraard geen rekening mee te houden. Uiteindelijk krijg je de beste Centralpoint ervaringen bovendien van anderen. Door iedere Centralpoint review te verzamelen, brengen we zo Centralpoint betrouwbaar in beeld. Lees daarom een Centralpoint review van anderen en deel jouw eigen ervaringen online.

Centralpoint review | Beoordeling

  • Bestellen: bij Centralpoint betrouwbaar jouw hardware besteld? Wat viel je op aan het bestellen? Zoals veilig kunnen betalen of goede omgang met privacy. Geef het aan in de Centralpoint review.
  • Levering: beoordeel in je Centralpoint review de levering. Denk bijvoorbeeld aan op tijd bezorgen, goede afhandeling, complete bestelling ontvangen en producten krijgen die in orde zijn.
  • Service: het onderdeel service is vrij breed, maar draait er in principe om of jij tevreden bent met de diensten van Centralpoint en wat het bedrijf eraan doet om dat bij jou voor elkaar te krijgen. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals hulp bij vragen of wat grotere dingen zoals compleet maatwerk. Beoordeel het in je Centralpoint review.
  • Prijs: prijzen van Centralpoint duur, voordelig, goede kwaliteit voor je investering of kan het wat scherper? Geef het aan in je Centralpoint review en shop samen slimmer online.

  • Bronnen:
  • http://www.emerce.nl/nieuws/omzet-centralpoint-nl-overstijgt-100-miljoen-euro
  • www.centralpoint.nl
  • http://www.netapp.com/unitedkingdom/pages/emea-partner-award/index.aspx
  • https://www.thuiswinkel.org/leden/central-point-nederland-b.v/certificaat