Bol.com ervaringen en reviews

Ervaringen, reviews en betrouwbaarheid Bol.com

Bol.com is een van de grootste online handelsplaatsen van Nederland. Bol.com verkoopt zelf producten aan consumenten en ook andere bedrijven en particulieren verkopen hun goederen en diensten bij Bol.com. Hierdoor draait niet alleen de webwinkel een hoge omzet (naar verwachting 1 miljard in 2017), maar werd er via Bol.com in 2014 nog voor 100 miljoen euro aan goederen en diensten door derden verkocht. Bol.com is een detailhandel, maar wel één met een ontzettend brede oriëntatie. Zo vind je op de site duizenden verschillende boeken, dvd’s, games, elektronica, babyartikelen en nog veel meer uit verschillende productcategorieën.

Bol.com betrouwbaar gevonden door bezoekers en prijsuitreikers

Per maand trekt de website 27 miljoen bezoekers! Daarnaast heeft Bol.com al circa 6 miljoen klanten en werd de website al verschillende keren uitgeroepen tot beste van Nederland, België en zelfs Europa. Of Bol.com betrouwbaar is laten we aan u over, maar het is wel een van de meest succesvolle webwinkels in Nederland.

Reviews Bol.com: vindt u Bol.com betrouwbaar?

  • Bestellen: Bestellen via Bol.com wijst zich vanzelf. Bovendien zou je dertig dagen bedenktijd krijgen na het bestellen. Is Bol.com betrouwbaar hierin?
  • Levering: Levertijden kunnen sterk variëren. Bij verkoop door derden ligt de bezorgtijd niet in handen van Bol.com. Producten kunnen op dezelfde dag bezorgd worden, de volgende dag, ’s avonds, op pick-uppoints en op zondag. Wat zijn uw Bol.com ervaringen hiermee?
  • Service: De klantenservice zou je 24 uur per dag telefonisch moeten kunnen bereiken, op mails krijg je binnen 48 uur contact en je moet live kunnen chatten met een medewerker. Hoe behulpzaam en bereikbaar is de klantenservice volgens uw Bol.com ervaringen?
  • Prijs: In de webwinkel zijn de prijzen volgens Bol.com ‘concurrerend’.

Is Bol.com betrouwbaar op deze onderdelen? Review Bol.com hierop en laat uw mening achter op Review Betrouwbaar; samen kritisch op online shopping.

  • Bronnen:
  • https://banen.bol.com/over-ons/
  • https://www.bol.com/nl/
  • http://www.emerce.nl/wire/bolcom-wint-the-entrepreneurial-award-internationale-jury-onderscheidt-bolcom-vanwege-innovatieve-bedrijfsvoering-ondernemerschap
  • http://www.emerce.nl/nieuws/dick-boer-bol-com-een-miljard-omzet-in-2016

Andere bekeken ook: