Bamigo review

Bamigo ervaringen en beoordelingen vanuit Nederland

Honderden Bamigo ervaringen online geven al een indicatie dat Bamigo iets unieks te pakken heeft met het bamboe-ondergoed dat zie produceren. In plaats van katoenen of andere stoffen worden van bamboe vervaardigde onderbroeken, hemden, sokken en dergelijke veel duurzamer geproduceerd. Zo heb je voor katoen al 10.000 liter water per kilo nodig volgens Bamigo en zijn de chemicaliën die ervoor gebruikt worden een grote vervuiler in de landbouwindustrie. Het duurzaamheidsverhaal in combinatie met de fijne kleding leverde binnen een jaar al een aanzienlijk succes op voor Bamigo, dat pas in 2015 begon met de bamboekleding. Binnen een jaar draaide de webshop al een miljoen euro aan omzet.

Bamigo betrouwbaar?

Bamigo reviews en ervaringen online laten in eerste instantie zien dat Bamigo betrouwbaar is. Bovendien geeft Bamigo aan dat het vooral investeert in de ontwikkeling van hun webwinkel en het verbeteren van het product. De webwinkel draagt ook het Webshoptoppers keurmerk, dat aangeeft dat Bamigo betrouwbaar en veilig is als online shopomgeving. Maar is Bamigo betrouwbaar of is dat gewoon schone schijn? Review jouw Bamigo ervaringen bij ReviewBetrouwbaar op bestellen, levering, service en prijs.

Review Bamigo

  • Bestellen: je betaalt tijdens het bestellen geen verzendkosten bij bestedingen boven de vijftig euro. Daaronder €3,95. Daarnaast zijn er verschillende betaalmogelijkheden: online, creditcard of achteraf. Je hoeft geen account aan te maken.
  • Levering: speciaal ontworpen pakketjes passen precies door de standaard brievenbus. Levering voor 16.00 in Nederland duurt één werkdag volgens Bamigo.
  • Service: iedere werkdag tussen 8.30 en 17.30 is de klantenservice bereikbaar. Daarnaast reageert deze ook op reviewsites en sociale media. Daarnaast adviseert Bamigo ook over het wassen van de bamboekleding.
  • Prijs: Bamigo zit in het hogere segment qua herenondergoed, wat ook te maken heeft met de uniciteit van het materiaal.

Levert Bamigo betrouwbaar volgens jou? En hoe zijn jouw Bamigo ervaringen als het gaat om prijs versus kwaliteit? Lees dit soort Bamigo reviews en meer of laat zelf je Bamigo ervaringen achter bij ReviewBetrouwbaar: samen kritisch online shoppen.

  • Bronnen:
  • www.bamigo.nl
  • www.webshoptoppers.nl/leden/bamigo_certificaat/
  • www.ed.nl/economie/bamigo-kleding-van-bamboe-textiel-1.4848881
  • www.seowest.be/interview-bamigo-verkoopt-bamboe-onderkleding/