Allerhandebox reviews

De Allerhandebox van Albert Heijn | Reviews en ervaringen

De Allerhandebox is een onderdeel van Albert Heijn die in augustus 2015 werd geïntroduceerd. Wekelijks zijn er drie Allerhandeboxen met wisselende ingrediënten voor wisselende recepten. Binnen driekwart jaar werd de Allerhandebox enorm populair en had het volgens onderzoek al een marktaandeel van 14 procent in de maaltijdboxenbranche op een totale marktomzet van circa 225 miljoen euro. De online maaltijdboxen bezorgdienst van Albert Heijn doet het dus erg goed qua verkoop, maar is de Allerhandebox betrouwbaar als online service? Review Allerhandebox bij Review Betrouwbaar.

Allerhandebox betrouwbaar?

Naast de enorme populariteit gaf de Consumentengids aan dat de Allerhandebox in juni 2016 nog als beste werd getest. Een ander punt dat aangeeft dat de Allerhandebox betrouwbaar is van Albert Heijn, is dat de webwinkel de Thuiswinkel Waarborg draagt. Desalniettemin draait het erom wat jouw Allerhandebox ervaringen zijn. Is de Allerhandebox betrouwbaar te bestellen of zijn er toch nog wat verbeterpunten? Je leest de Allerhandebox reviews of schrijft jouw eigen Allerhandebox ervaringen bij Review Betrouwbaar.

Allerhandebox reviews | Waarop is jouw Allerhande beoordeling gebaseerd?

  • Bestellen: Je betaalt geen bezorgkosten bij een Allerhandebox bestelling volgens Albert Heijn. Profiel aanmaken bij AH is noodzakelijk. Gaat het bestellen van de Allerhandebox betrouwbaar naar jouw mening?
  • Levering: bezorgd tot in de keuken, ook bij een pick-uppoint is mogelijk. Vandaag besteld is morgen in huis volgens AH. Tot op 15 minuten nauwkeurig wordt de Allerhandebox geleverd volgens AH. Is de levering van de Allerhandebox betrouwbaar volgens jou?
  • Service: klantenservice is telefonisch van maandag tot en met zaterdag bereikbaar. Ook is er een webcareteam actief op Facebook en Twitter. Word jij met vragen/wensen over jouw Allerhandebox betrouwbaar geholpen?
  • Prijs: is de prijs van de Allerhandebox betrouwbaar naar de producten die je bestelt? Lees Allerhandebox reviews over de prijs of deel zelf jouw Allerhandebox ervaringen hierover op deze pagina.

  • Bronnen:
  • http://www.retailnews.nl/nieuws/x7JeD3DDQy-8vCtuWDKdqw-0/marktaandeel-allerhande-box-al-veertien-procent.html
  • http://www.ah.nl/allerhandebox?ns_mchannel=adwords&ns_source=allerhandebox_branded.brand_allerhande&ns_campaign=AH_E-commerce-Assortiment&ns_linkname=%2Ballerhandebox&ns_fee=0