1Dagactie betrouwbaar?

1Dagactie betrouwbaar: reviews en betrouwbaarheid 1Dagactie op ReviewBetrouwbaar

1Dagactie betrouwbaar volgens u? Laat het achter in de reviews. 1Dagactie is een dagaanbiedingsite waar je alledaagse spullen online kan bestellen. Je kan 1Dagactie is samen met Kiesjekoopje een site gerund door Webelephant BV, een bureau in Breda gespecialiseerd in webshops. 1Dagactie.nl heeft een assortiment van ruim tienduizend producten van kwaliteitsmerken die van dag tot dag tegen stuntprijzen worden aangeboden. In hun assortiment vind je kleding, ondergoed, babyspullen, speelgoed, sportartikelen, interieurspullen, textiel en artikelen voor zomer en winter. Bovendien heeft het merk ook zelf merken op touw gezet, zoals de zitzakken van Ploff en Vinnie-G boxershorts. Lees in de reviews of 1Dagactie betrouwbaar bevonden wordt.

Hoe kan ik bepalen of ik 1Dagactie betrouwbaar vind?

Op het eerste oog is 1Dagactie betrouwbaar. Ze hebben een fysieke locatie, zijn telefonisch bereikbaar evenals via verschillende online functies. Maar belangrijker is of u 1Dagactie betrouwbaar vind. In de 1Dagactie reviews kunt u daarom uw 1Dagactie ervaringen kwijt. Vertel medeshoppers meer over het online bestellen, de levering, service en de prijzen van 1Dagactie.

1Dagactie betrouwbaar of niet? Lees de 1Dagactie reviews

  • Bestellen: omdat de tijd loopt, is het bestelgemak belangrijk bij 1Dagactie. De site geeft dan ook verschillende betaalmogelijkheden en zijn direct online bereikbaar om vragen over bestellingen snel te beantwoorden (let wel op de openingstijden van de klantenservice). Kan je bij 1Dagactie betrouwbaar bestellen?
  • Levering: Pakketjes worden geleverd door pakketjesdienst GLS en alles wat door de brievenbus past door PostNL. Voor bepaalde artikelen (zoals meubelen en bedden) worden eigen chauffeurs ingezet. Klanten krijgen van tevoren te horen wanneer en in welk tijdvak dat soort artikelen geleverd worden. Levert 1Dagactie betrouwbaar volgens jou?
  • Service: De klantenservice is bereikbaar tijdens werkdagen en kantooruren. Ze zijn zowel telefonisch als online (via een chatfunctie) direct te bereiken. Op bestellingen krijgen klanten bovendien 14 dagen bedenktijd. Is de service van 1Dagactie betrouwbaar volgens jou?
  • Prijs: 1Dagactie.nl verzamelt artikelen van kwaliteitsmerken om deze vervolgens tegen stuntprijzen aan te bieden. Wat vind je van hun prijzen? Laat het achter in de 1Dagactie reviews!

  • Bronnen:
  • http://www.1dagactie.nl/
  • http://www.webelephant.nl/